top of page

FAQ

Voor al jouw vragen, is er een antwoord! 

1. Doe je ook internationale bruiloften? 
Ja zeker, dit jaar heb ik een leuke bruiloft in Oostenrijk op de planning staan. Hierover zal ik ook een blog schrijven. Wil je graag als eerste op de hoogte zijn van deze blog, laat dan snel een berichtje achter. Ik neem per jaar maar 1-2 internationale bruiloften aan. De bruiloft vindt binnen de EU plaats, m.u.v. de Caribische eilanden. Deze voorwaarden is er, zodat ik nog steeds mijn aandacht kan verdelen over de dingen en mensen die ik lief heb. Wil je meer informatie over een destination pakket, vul het contactformulier om een brochure te ontvangen. 

Exra info: Bruiloften die in de BENELUX plaatsvinden, hanteer ik de standaard bruiloft tarieven. Voor meer vragen over jullie bruiloft in de BENELUX stuur een aanvraagformulier of neem contact mij op.

2. Doe je bevallingsshoots? 
Het liefst schreeuw ik JAA! Maar dit is helaas niet te combineren met mijn werk als systeemtherapeut, omdat een bevalling niet te plannen is. Wat ik wel graag aanbied, is een 48u reportage na de bevalling. De mooie momenten als kersverse ouders/gezin vastleggen in de eerste dagen van de kraamperiode. 

3. Wanneer is het daglicht bij buitenshoots het mooist?
Wil je de kans vergroten op een mooie lucht, licht wat jullie shoots romantisch en sfeervol maakt? Kies dan voor de golden hour. Dit vindt per periode op een andere tijdstip plaats. In de zomermaanden kan dit van 19:00-21:00 zijn en in de wintermaanden van 16:00-18:00. Gezinnen kiezen daarom vaak voor maanden in oktober tot april, omdat de golden hour niet laat in de avond plaatsvindt. Wil je weten wanneer jouw shoot het beste ingepland kan worden met de golden hour? Stuur dan een bericht en denk ik samen met je mee. 

 

4. Wat is een clientcloset? 
Een clientcloset is mijn kast met verschillende jurken die je kan lenen voor jouw shoot. Ik ben deze continu aan het aanvullen en hopelijk past er een bij jullie stijl 🤩 

5. Welke locaties gebruik je in Hoeksche Waard? 
De shootlocaties kunnen plaatsvinden in de dorpen Oud-Beijerland, Strijensas en Westmaas. Samen met jullie kijk ik of jullie een shoot willen in de natuur, in het dorp of bij een strandje. Alles is mogelijk. Vul daarom in het contactformulier uitgebreid jullie wensen. 

6.Help, ik heb een dubbele afspraak en kan niet bij de shoot zijn? 
Super vervelend. Als je minimaal 48 uur van te voren heb afgezegd, dan zoeken wij samen weer naar een nieuwe datum om jullie shoot in te plannen. Binnen 48 uur wordt de aanbetaling van 25% niet gerestitueerd. 


7. Ik kom te laat op een shoot, wat nu? 
De shoot gaat gewoon door. In de resterende tijd neem ik alsnog de aandacht voor jou tijdens de shoot om mooie beelden te creëeren. 

Staat jouw vraag er niet bij? Stel deze door het contactformulier in te vullen en stuur ik je z.s.m. een antwoord terug. 
bottom of page