top of page
Rifotografie-handfasting-eefde-.jpg

Say yes to the photographer

Gefeliciteerd met jullie verloving! Jullie zitten waarschijnlijk nu volop in de voorbereiding voor jullie speciale dag. Hier komt veel bij kijken en dat maakt het tegelijkertijd spannend en leuk.

 

Nu zijn jullie op zoek naar een trouwfotograaf die jullie speciale dag kan vastleggen en pure, intieme momenten op beeld kan vangen. Die van jullie en jullie gasten op deze speciale dag. Want deze dag draait om liefde, jullie liefde. In bijzijn van liefdevolle mensen en dit zie je terug in mijn foto's. 

Getting ready foto's bij de bruid in Spijkenisse
...Dromen jullie dat een trouwfotograaf jullie liefdesverhaal op beeld vastlegt, met elke emotie en sfeer in jullie foto's?
...Wensen jullie een trouwfotograaf, waarbij jullie je op je gemak voelen en lekker jezelf kan zijn?
Loveshoot in Strijbeek, Brabant
Bruiloft in Wapserveen
...Verlangen jullie naar trouwfoto's die na jaren de herinneringen weer terughalen zoals het echt was én deze momenten doorgeeft aan jullie kinderen en kleinkinderen?
Deel jullie verlangens, dromen en wensen met deze trouwfotograaf en... 
Rifoto-trouwen-laren-0569.jpg

Trouwpakketten

Glow pakket
€ 1125

★ (Online) kennismakingsgesprek

★ Wensengesprek 

★ 6 uur fotografie 

★ Minimaal 200 beelden

★ Preview binnen 48 uur 

★ Afname extra uren 

★ Persoonlijk galerij voor jullie en de gasten met inlogcode

★ Back- up bij ziekte

★ Inclusief reiskosten door heel Nederland

★ ★

Sparkle pakket
€ 1400

★ (Online) kennismakingsgesprek

★ Wensengesprek 

★ 8 uur fotografie 

★ Minimaal 300 beelden

★ Preview binnen 48 uur 

★ Afname extra uren 

★ Persoonlijk galerij voor jullie en de gasten met inlogcode

★ Back- up bij ziekte

★ Inclusief reiskosten door heel Nederland

★ ★ ★

Magical pakket
€ 1825

★ (Online) kennismakingsgesprek

★ Wensengesprek 

★ 12 uur fotografie 

★ Minimaal 450 beelden

★ Preview binnen 48 uur 

★ Afname extra uren 

★ Persoonlijk galerij voor jullie en de gasten met inlogcode

★ Back-up bij ziekte

★ Inclusief reiskosten door heel Nederland

Optioneel

Tweede fotograaf
getting ready
3 uur
€ 275
Trouwalbum
 
Diverse maten
v.a. €215
Afname extra uren i.c.m. pakketten
 
1 uur
€160 
ssauto.jpg

Werkwijze trouwfotograaf

Trouwen in Brabant

Kennismakingsgesprek

Op het moment dat jullie mij als trouwfotograaf willen boeken, vindt er altijd voorafgaand een vrijblijvend (online) kennismakingsgesprek plaats. Het is namelijk belangrijk dat er een goede - en leuke - klik is om jullie droombruiloft vast te leggen. Tijdens dit gesprek bespreken wij jullie planning en wensen, de manier waarop ik werk en krijgen jullie meer beeldmateriaal en albums te zien. 

Na het gesprek wordt er een offerte gestuurd. Bij akkoord op de offerte en algemene voorwaarden staat jullie datum vast. YES!

Say YES to the photographer

YES, er is een klik en ik ga jullie speciale dag vastleggen! Tot jullie bruiloft hou ik contact met jullie en/of de ceremoniemeester om alle informatie te krijgen, zodat ik goed voorbereid ben op jullie mooie dag. Een paar weken voor jullie bruiloft hebben wij een laatste wensengesprek onder een genot van kopje thee/koffie bij jullie in de buurt. In dit gesprek nemen wij alles even door, zodat jullie nog alleen maar hoeven te genieten op jullie bruiloft. 

Tijdens de bruiloft 

Tijdens jullie bruiloft ben ik onopvallend momenten aan het vastleggen en meng ik mij tussen jullie gasten om de pure emoties en interactie op beeld te krijgen. Dit zie je terug in mijn foto's: echte emoties, de interactie tussen jullie en de gasten, de sfeer van de dag en mooie details, die jullie met alle aandacht en tijd hebben gekozen. 

Tijdens de shoot zal ik kleine opdrachten en aanwijzingen geven om het juiste licht te krijgen en liefdevolle poses uit te lokken. Maar jullie mogen tijdens de shoot vooral bezig zijn met elkaar: knuffelen, kusjes geven, lach en geniet!

Na de bruiloft: 
Na jullie bruiloft ontvangen jullie binnen 48 uur een preview om jullie weer mee te nemen naar jullie speciale dag. Daarna ga ik met alle liefde werken aan de overige foto's. Zodra de foto's klaar zijn, gemiddeld 6 weken, zullen jullie een online galerij ontvangen. Deze kunnen jullie met familie en vrienden delen, zodat zij ook terug genomen worden naar deze bijzondere dag. De foto's zullen jullie in kleur ontvangen en enkele foto's in zwart/wit.

Loveshoot in Strijbeek

Yes, we want to contact our photographer
         ❥

Shoot op trouwlocatie Domaine d'Heerstaayen

Bedankt voor jullie bericht. Binnen 24 uur horen jullie of de trouwdatum beschikbaar is.

bottom of page